๏ปฟ Forest Biology » Blog Archive » JOURNAL OF TROPICAL PLANTS RESEARCH

JOURNAL OF TROPICAL PLANTS RESEARCH is published by Faculty of Forestry,
Kasetsart University (KUFF). No material may be reproduced by any means without written
permission from the editor. The Journal covers the fields of Systematic botany, Ecology,
Physiology, Genetics, Biotechnology, Conservation and Utilization.
The Journal of Tropical Plants Research is a peer – reviewed journal which is issued
once a year.

Guide for Author — > Download